Bestelopdracht beheren

Menupad: Bestelopdrachten>Bestelopdracht beheren

Algemeen: als er boekingen met iDEAL betaling voor KNLTB Meet & Play of Commercieel afhangen gemaakt zijn, kunnen de bijbehorende bestelopdrachten bekeken worden door dubbel te klikken op een bestel ID.

Er zijn verder bovenin de witte balk twee keuzes mogelijk voor instellen van de leden reserveringsmodule (via ClubApp en/of website):

1. Webshop berichten
  2. Webshop filtergroepen

Aanpassingen kunnen gedaan worden door:
    1) systeem beheerders of
    2) afhangbord beheerders met het gebruikersprofiel PL - Afhangbord beheren

Let op. Deze instellingen werken alleen met de nieuwe reserveringsmodule in de ClubApp. Hoe je deze kunt activeren, lees je in dit artikel. Voer wel eerst onderstaande aanpassingen door alvorens de module te activeren.

1. Webshop berichten

In de nieuwe reserveringsmodule kunnen berichten getoond worden op 2 manieren. Met highlight of zonder highlight

De berichten zijn in de ClubApp reserveringsmodule te zien door te klikken op het belletje rechtsboven in beeld. Als een bericht een vinkje bij highlight heeft staan, wordt dit bericht direct getoond zonder op het icoontje te klikken.

Met highlight:

Zonder highlight:
    2. Webshop filtergroepen

In de reserveringsmodule is instelbaar hoe het baanoverzicht in de ClubApp getoond wordt. Er kan gewerkt worden met filtergroepen per sport. In onderstaand voorbeeld kan een lid in de ClubApp kiezen uit 3 filters om een baan te reserveren. Dit is per club instelbaar. Je kunt ook kiezen voor alleen baanoverzicht met daarin alle sporten, banen en baansoorten. De groepen tennisbanen en padelbanen kun je dan verwijderen (aanvinken + bewaren).

Let op: Als je op Voeg toe hebt geklikt, klik dan op de Controle knop om de database instellingen te laden.

Tip: wil je bepaalde reserveringstypes een kleur geven in baanoverzicht (bijv. tennisles blauw) ga dan naar planning>instellingen>reserveringstypes>wijzigen

Bij tennisbanen kies je bij Sporten voor alleen tennis.

Bij locatiegroepen kies je bij tennis voor de aanwezige baansoort(en).

Bij tijd periodes stel je (optioneel) de dagdelen in. Als je niets invoert, kunnen leden de hele dag kiezen.

In de ClubApp kan een lid zelf bepalen welk filter hij/zij gebruikt om een baan te reserveren:

Let op. Bovenstaande instellingen werken alleen met de nieuwe reserveringsmodule in de ClubApp. Hoe je deze kunt activeren, lees je in dit artikel.