Hoe kan ik inloggen in de backoffice?

INHOUDSOPGAVE

Waar kan ik inloggen als gebruiker?

Via onderstaande link kom je in het inlogscherm voor gebruikers.

https://pr01.allunited.nl/

Onderstaand scherm wordt dan getoond:

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype

Automatisch gegenereerde beschrijving

In dit scherm worden de volgende gegevens gevraagd:

1. Systeemnaam: dit is de systeemnaam die jullie met de oplevering van het systeem aangeleverd hebben gekregen, veelal de naam van vereniging in hoofdletters aan elkaar geschreven, bijvoorbeeld VERENIGING
  2. Gebruikersnaam: dit is de ontvangen gebruikersnaam, bijvoorbeeld SYSADMIN
  3. Wachtwoord: Bij een eerste keer inloggen of bij een wachtwoord aanpassing het wachtwoord dat je initieel ontvangen hebt (deze moet je daarna in een vervolgscherm aanpassen in een nieuw eigen wachtwoord bestaande uit minimaal 6 tekens waaronder minimaal 2 cijfers) of het wachtwoord dat je zelf hebt aangemaakt om in te te kunnen loggen.

Het AllUnited-pakket is te bezoeken via alle browsertypen. Toch adviseren wij te werken met Google Chrome of Mozilla Firefox browsers voor de meest optimale ervaring in dit pakket.

Log je voor het eerst in?

Dan wordt automatisch gevraagd om het wachtwoord aan te passen. Deze moet bestaan uit minimaal 6 tekens waaaronder minimaal 2 cijfers. Hierbij wordt dan het onderstaande scherm getoond.

Dit scherm zul je ook zien wanneer je een nieuw wachtwoord hebt aangevraagd.

Er zijn 3 mogelijkheden waarom dit scherm wordt getoond:

• AllUnited of een systeembeheerder heeft een nieuw wachtwoord aangemaakt en hiermee wordt ingelogd
  • De maximale tijd waarin een wachtwoord gebruikt mag worden is verstreken
  • De knop "Nieuw wachtwoord aanvragen" is gebruikt en er wordt ingelogd met het wachtwoord dat via de mail is ontvangen

Afbeelding met tekst, software, Webpagina, Lettertype

Automatisch gegenereerde beschrijving

De volgende velden worden hier ingevuld:

Veldnaam

Omschrijving

Huidige wachtwoord

Hier wordt het initiƫle, tijdelijke of het huidige wachtwoord ingevuld.

Nieuw eigen wachtwoord

Hier wordt een nieuw wachtwoord ingevuld.
 Een wachtwoord moet bestaan uit minimaal 6 karakters waarvan minimaal 2 cijfers.

Herhaal eigen wachtwoord

Hier wordt het gekozen wachtwoord, wat bij "Nieuw eigen wachtwoord" is ingevuld, herhaald.

Als het inloggen is gelukt, kom je in het AllUnited Dashboard. Vanuit het menu aan de linkerkant kan verder worden gewerkt in de beschikbare modules voor de gebruiker.

Wat moet je doen als je wachtwoord niet wordt geaccepteerd?

Je kunt 4 pogingen doen. Als het dan niet is gelukt, raden we aan een nieuw wachtwoord aan te vragen via de link : nieuw wachtwoord aanvragen. Na de 5e foutieve inlogpoging, word je geblokkeerd.

Wat kan je doen als je bent geblokkeerd?

Dit  staat uitgelegd in dit artikel