Vervangen reserveringsmodule ClubApp

De reserveringsmodule in de ClubApp wordt vervangen. Omdat het een geheel nieuwe module is, betekent dit concreet dat de oude module verwijderd moet gaan worden en de nieuwe module moet worden toegevoegd.

Belangrijk om te weten:

• Dit is een éénmalige actie.
  • Het vervangen van de module kan alleen gedaan worden door een App beheerder in het App beheer.
  • Voordat je dit gaat doen, lees eerst dit artikel.
  • Als je wilt dat AllUnited deze aanpassing voor jullie doet, stuur dan s.v.p. ticket in (cat. afhangbord).

De oude module:De nieuwe module:

Stappenplan voor App beheerder:

1. Log in in het App beheer via deze link

2. Zoek in linker kolom naar de reserveringsmodule en klik op Instellingen. Klik op Module verwijderen.
    Let op: de naam van de module is aanpasbaar per club, dus kan andere naam hebben dan in schermprint

3. Klik in linker kolom op + Toevoegen

4. Zoek Baanreserveringen (PWA) en klik op + Toevoegen

5. Je kunt hier de naam aanpassen en ook de positie in menu bepalen. Klik op Module toevoegen

6. Tip: je kunt de reserveringsmodule ook onderin de ClubApp zetten. Dat is makkelijker en sneller voor leden.
    Ga hiervoor naar instellingen>menu>onderste navigatiebalk. Klik op icoon dat je wilt wijzigen. Klik op opslaan.

7. Tip: voeg aan het actiemenu (groene cirkeltje boven menu) inchecken toe. Leden kunnen op de club zo hun reservering bevestigen of inchecken om een nieuwe reservering op de club te maken. Ga hiervoor naar overzicht>Actie menu. Bepaal de volgorde en klik op zichtbaar.

8. Zie onderaan dit artikel de PDF om te downloaden.
    Ook als clubs niet inchecken/bevestigen is er een visual wat er aangepast is.

9. Veel clubs hangen alleen online af en gebruiken QR afhangen dus niet. Voor deze clubs is er een uitlegvideo beschikbaar die ook met leden gedeeld kan worden.

https://www.allunited.nl/wp-content/uploads/Stappenplan-online-baan-reserveren.mp4