'Clearing betaald' notificatie-mail van Pay.nl

Uitleg voor het downloaden van een transactie overzicht, na ontvangst van een 'Clearing betaald' notificatie van Pay.nl.

1. Ingelogd bij Pay.nl kom je binnen op scherm 'Dashboard' en klik je op het pijltje achter 'Vorige clearing'.

2. Hierna opent een nieuw scherm waarin alle 'Clearings' te zien zijn en klik je op het 'Genereer'-icoontje achter de regel.

3. Nadat de actie verwerkt is veranderd dit icoontje in een 'Download'-icoontje.
    Door daarop te klikken wordt een zip-bestand aangemaakt welke kan worden opgeslagen.

4. Het zip-bestand bevat 3 mappen waaronder de map 'Transactions', daarin staat o.a. een pdf-bestand waarin te zien is welke iDeal betalingen met de betreffende 'Clearing' uitbetaald zijn.